Rendszerint azért alkalmazzuk munkatársainkat, mert azt reméljük olyan képességgel, tudással rendelkeznek, amely hasznára lehet cégünknek. A gyorsan fejlődő cégek azonban hamar szembesülnek azzal, hogy a szervezeten belüli tudás már a napi feladatok ellátásához sem elegendő: a folyamatok nem elég gyorsak, a munkavégzés nem kellően hatékony, egyes új igényeknek már nem képes a cég megfelelni – az alkalmazottak számának érdemi növelésére azonban nincsen elehetőség. Ilyenkor rendszerint jobban megéri jól bevált munkatársainak továbbképzése, mint a nehézségek közepette új kollégákat integrálni a szervezetbe.

Oktatási portfóliónk három nagy területet ölel fel. A kezdőtől a szakértői (egyetemi szakdiploma feletti) szintig kínálunk a vállalati pénzügyi, vállalatértékelési és vezetői számviteli kurzusokat. Különösen népszerű a nem pénzügyi végzettségűeknek, illetve nem ilyen területen dolgozóknak szóló általános tréningünk, amely során átfogó képet adunk a vállalatok működéséről, bemutatva, hogy az egyes funkcionális területek minként vesznek részt a tulajdonosi és fogyasztói érték megteremtésben.

Speciális igényeket elégítenek ki a népszerű táblázatkezelő használatát oktató kurzusaink. Ezeknél a belépő szint az, ahol a legtöbb hasonló tanfolyam véget ér, s azoknak ajánljuk ezeket, akik eddig csak autodidakta módon, vagy trükkök másoktól való ellesésével tudtak csak fejlődni, s szeretnék munkájukat hatékonyabbá tenni. Az Excel programozás kurzus különösen azoknak hasznos, akik napi rendszerességgel használják a programot, s gyakran kell monoton feladatokat elvégezniük, többszörösen összetett képleteket kénytelenek használni, vagy minduntalan a program korlátaiba ütköznek.

Kommunikációs tréningjeink elsősorban a sajtóval folyamatosan kapcsolatban lévő munkatársaknak szólnak: a közlemény írásától a sajtótájékoztató szervezésén át a PR-cikk írásig minden fontos területet áttekintünk. Az interjúadást valós körülmények között gyakorolhatja, s megismertetjük az elkészült anyaghoz kapcsolódó jogaival is. E képzés különösen a sajtóval most kapcsolatot kialakítóknak lehet hasznos, míg prezentációs tréningünket mindazoknak ajánljuk, akiknek rendszeresen kell kisebb-nagyobb csoport előtt fellépniük, előadniuk. Itt elsajátítható az előadás szerkezetének kialakításától a diák helyes szerkesztésén és formázásán át az előadás közbeni konfliktushelyzetek kezeléséig minden szükséges képesség.

Minden esetben a megrendelő igényeire szabott tananyaggal, terjedelemben és ütemezéssel dolgozunk. Egyéni, testre szabott képzéseket is vállalunk, amelyek különösen elfoglalt, ám tudásukat szélesíteni kívánó cégvezetők körében népszerűek. A legtöbb kurzusunk angol nyelven is elérhető!

Legnépszerűbb kurzusaink:

  • Pénzügyi és számviteli alapismeretek
  • Érték alapú vállalatvezetés, vállalatgazdaságtan
  • Vállalatértékelés
  • Szellemi tőke menedzsment és értékelés
  • Felkészítés Chartered Financial Analyst (CFA) vizsgára
  • MS Excel haladóknak
  • MS Excel programozás (saját függvények és eljárások)
  • Kommunikációs tréning (sajtókapcsolat, médiaszereplés)
  • Prezentációs tréning